Seuraa Sony Finland.

Täytä huone korvia hivelevän hienolla musiikilla Sonyn uudella Compact Audio -äänentoistojärjestelmällä

Lehdistötiedote   •   Syys 02, 2015 17:45 EEST

* Compact Audio-järjestelmä kaksikanavaisilla vahvistimilla korkean resoluution äänentoistoa varten

* Suunniteltu tuottamaan huippuluokan musiikkiesityksiä

* Yksinkertaiset liitäntämahdollisuudet mahdollistavat henkilökohtaisesti muokattavan kuuntelun

Sony tuo markkinoille uuden CAS-1 Compact Audio –järjestelmän tarkoituksenaan tarjota huippuluokan äänenlaatua. Uudesta Compact Audio-järjestelmästä löytyy kaksikanavainen vahvistinjärjestelmä, joka on räätälöity vastaamaan kuulokkeiden ja kaiuttimien erillisten vahvistimien vaatimuksia. Se tarjoaa virheettömän äänentoiston lähteestä riippumatta. Sonyn audio-teknologioiden ansiosta jokainen yksittäinen sävel soi kirkkaasti täyttäen huoneen vivahteikkaan yksityiskohtaisella ja vakuuttavan puhtaalla äänellä. Jopa alhaisemmilla äänenvoimakkuuksilla on mahdollisuus nauttia puhtaasta korkean resoluution äänentoistosta. Edistyneet liitäntävaihtoehdot mahdollistavat huippuluokan äänentoistamisen myös langattomasti omasta älylaitteesta Bluetoothin® ja NFC:n™ tai USB:n avulla.

Tyylikästä muotoilua

CAS-1-järjestelmän suunnittelu on perintöä Sonyn huippuluokan ES-sarjalta ja se keskittyy tuottamaan parhaan mahdollisen akustisen

ympäristön vaikka omalle työpöydälle. Kokonaisuus muodostuu kolmesta erillisestä osasta: pääyksiköstä ja kahdesta erillisestä kaiuttimesta, jotka parantavat ääntä. CAS-1 toistaa musiikin CD-tasoa laadukkaammin ja se tukee jopa 24 bit/192 kHz korkean resoluution ääntä sekä DSD1- että PCM –muodoissa sisältäen FLAC, WAV tai AIFF –tiedostoja. Sonyn ainutlaatuista DSEE HX™ -teknologiaa käytetään ylösskaalaamaan käsitellyt äänitiedostot, kuten MP3-tiedostot, lähelle Hi-Res Audio –laatua, tuottaen täyteläistä ja kirkasta ääntä.

CAS-1 –järjestelmästä löytyy kaksi erillistä vahvistinta, jotka molemmat on suunniteltu vastaamaan kuulokkeiden ja kaiuttimien erityisiä vaatimuksia. Kuulokevahvistin on myös Sonyn muissa tunnustusta saaneista Hi-Res Audio -malleissa, kuten huippuluokan DAC HAP-Z1ES -äänisoittimessa. Nämä osat mahdollistavat tasapainoisen, voimakkaan ja yksityiskohtaisen äänen tuottamisen Hi-Fi –laitteella, riippumatta äänilähteestä ja samalla poistaen lisättyä vastustusta ja melua. HX High-Resolution Audio –vahvistimen yhdistäminen kuulokkeisiin tuottaa kirkkaan ja eläväisen äänen vähentäen vääristymiä ja hälyä.

Räätälöi oma äänikokemuksesi

Jokainen voi nauttia musiikista omalla tavallaan valitsemastaan laitteesta. CAS-1 on suunniteltu mahdollistamaan huippuluokan kuuntelukokemus, jonka takaa säädettävät vahvistimet tekemällä siitä yhteensopivan monenlaisten eri kuulokkeista löytyvien impedanssien kanssa, yksinkertaisesti valitsemalla oikea impedanssi (gain switch HI/LOW).

Kaksiosaiset kaiuttimet viimeistelevät äänentoiston ja kuuntelukokemuksen. Niistä löytyy korkean resoluution äänen kanssa yhteensopiva 14 mm:n pehmeä kupolidiskanttikaiutin ja erittäin jäykkä 62 mm:n bassokaiutin, jota tukee bassorefleksiportti. Kaiuttimet toistavat kauniisti laajan skaalan taajuuksia ja torjuvat vääristymiä ja hälyä – jopa silloin kun kuunnellaan lähietäisyydeltä. Mukana tulevat messinkiset jalat ja kaiutinjalustat luovat viimeisen silauksen lähes korkean resoluution tasoisille kuunteluelämyksille ja äänentoistolle.

Yhdistämisvaihtoehtoja on monia. Älypuhelimen voi yhdistää langattomasti hifisysteemiin Sonyn SongPal™ -sovelluksen2 avulla ja suoratoistaa musiikkia laadukkaasti käyttämällä LDAC3-tuettua Bluetooth®- ja NFC-yhteyttä. Vaihtoehtoisesti löytyvät myös USB-liitännät (USB-A ja USB-B) toistamaan korkean resoluution Audio –muotoja.

Tuotteet ovat saatavilla marraskuun puolivälissä ja suositushinta on:

CAS-1: n. 900 EUR.

1 DSD 2,8 MHZ (muutettuna PCM-muotoon) 2 Saatavilla iOS-puhelimiin Applen App Storesta ja Anroid-puhelimiin Google-kaupasta 3 Teknologia mahdollistaa kolme kertaa suuremman tiedonsiirron kuin perinteinen Bluetooth ® taaten huippuluokan langattoman äänentoiston

Tarkempia teknisiä tietoja (englanniksi) :

CAS-1

Description Compact Audio system

Colour

Main unit: Black Speaker: Brown Wood Grain

Dimensions Main Unit (wxhxd) 55x178x120 mm Speaker: (wxhxd) 95x178x172 mm

Weight Main Unit: 1.3 Kilos Speaker: 1.5 kilos pp

Connectivity Supports Bluetooth (SBC, AAC, LDAC) and NFC

File compatibility USB A – DSD, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, AAC, WMA USB B – DSD, PCM

Port type USB A (front) USB B (rear)

Headphone output Stereo mini-jack

Speaker output Screwtype terminal

Accessories Remote control, remote batteries, AC power adapter, AC power cord, speaker cable x2, USB cable Stand, Speaker base and spike

Painokelpoisia kuvia tuotteista on saatavilla osoitteesta https://www.sonynordicimages.net

Lisätietoja:

Søren Mørk Andersen, Nordic Product Manager, Home Audio & Video sorenmork.andersen@eu.sony.com / +45 28 29 12 08

Tai

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto sony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto