Seuraa Sony Finland.

Taskuun sopivaa ammattilaislaatua: Cyber-shot™ RX100 III varustettuna laajemmalla ja kirkkaammalla objektiivilla sekä sisäänrakennetulla etsimellä pitää sisällään yhä enemmän kuvaustehoa pienessä rungossa.

Lehdistötiedote   •   Touko 16, 2014 10:12 EEST

  • Kirkas ja laajakulmainen ZEISS® VARIO-Sonnar T* 24-70 mm F1.8-2.8 -objektiivi
  • Selkeä ja sisäänpainuva OLED Tru-Finder™ -etsin ZEISS® T* -pinnoitteella
  • 20.1 tehokkaan megapikselin takaa valaistu 1.0-tyypin Exmor R™ CMOS -kenno ja tehokas BIONZ X -prosessori.
  • Korkean 50 megabittiä sekunnissa bittinopeuden Full HD -videoita XAVC S -tuella
  • Helpot omakuvat kääntyvällä LCD-näytöllä
  • 4K-valokuvat
  • Kehittyneet manuaalisäätimet ja uusi muokattava säädin
  • Tukee PlayMemories-kamerasovelluksia
Loistavaa suorituskykyä ja todellista kannettavuutta arvostavien valokuvaajien suosikki, suosittu Cyber-shot™ RX100 tuoteperhe, on saanut uuden jännittävän lisäyksen.  

Lujaan, kevyeen, matkustukseen sopivaan ja näyttävään alumiinirunkoon pakattu Cyber-shot™ RX100 III astuu edeltäjiensä hyvän maineen rakentamiin isoihin saappaisiin. Parannettua objektiivia ja nopeaa kuvaprosessoria täydentävät sisäänpainuva OLED Tru-Finder™ -etsin ZEISS® T* -pinnoitteella, parannetut videotoiminnot ja 180-astetta kääntyvä LCD-näyttö. Kaikki nämä ominaisuudet kiinteäobjektiivisessa kamerassa, joka on todella taskukokoinen.

Kirkkaampi ja suurempi kuin aikaisemmin, ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-70 mm F1.8-2.8 objektiivi taltioi kaiken laajoista maisemakuvista sielukkaisiin henkilökuviin. Teleobjektiiviasetuksilla suuren F2.8 maksimiaukon ansiosta kuvauskohde erottuu Bokeh-efektillä sumennetusta taustasta terävänä. Objektiivin vaikuttava valovoima mahdollistaa myös nopeammat suljinajat nopeasti liikkuvien kohteiden taltioimiseksi. Sisäänrakennettu kolmen aukon (1/8) harmaasuodin antaa jopa lisää joustavuutta auringon valaisemien ulkokuvien tai liikkuvasta vedestä otettujen tarkoituksella sumennettujen kuvien kanssa.

Toinen hartaasti odotettu lisäys Cyber-shot™ RX100 III -malliin on sen korkean kontrastin sisäänpainuva OLED Tru-Finder™ -etsin, joka antaa kirkkaan ja yksityiskohtaisen kuvan kohteesta. Etsimen optisissa pinnoissa on ZEISS® T* -pinnoite, joka vähentää merkittävästi heijastuksia ja antaa poikkeuksellisen selkeän kuvan kulmasta kulmaan. Kamerassa on myös kätevä silmätunnistin, joka automaattisesti kytkee näytön päälle, kun etsimestä ei katsota.

Kuvausjälki on kauniin selkeää yksityiskohtia pursuavista valokuvista vivahteikkaisiin Full HD –videoihin kameran 20.1 tehokkaan megapikselin 1.0-tyypin takaa valaistun Exmor R CMOS -kuvakennon ansiosta. Paljon tavallisia kompaktikameroita suurempi kuvakenno on avain henkeäsalpaavan hienoihin valokuviin ja videoihin kauniilla taustan sumennuksilla.

Suuri kenno antaa erinomaisen valovoiman hämärässäkin sekä alhaisen kohinatason. Kennoa täydentää Sonyn uusimman sukupolven BIONZ X -kuvaprosessori. Kolme kertaa edeltäjäänsä nopeampana kameran kuvaprosessorissa on tehoa pyörittää yksityiskohtia jäljentävää tekniikkaa, joka jäljentää hienot kuviot luonnollisen näköisiksi, diffraktiota vähentävää tekniikkaa, joka parantaa laatua pienillä aukoilla kuvattaessa, sekä aluekohtaista kohinan estoa, joka säilyttää hämärästi valaistut alueet terävinä sisä- ja yökuvauksessa.

Lisäksi uudet jännittävät videotoiminnot toimivat nopean BIONZ X -kuvaprosessorin avulla. RX100 III tukee myös tehokasta XAVC S -muotoa, joka lanseerattiin Cyber-shot™ -tuoteperheessä ensin. Pohjautuen ammattimaiseen XAVC-standardiin, RX100 III tallentaa upeaa Full HD –videota jopa 50 Mbps bittinopeudella, joka vähentää artefaktit ja kohinan minimiin jopa liikettä täynnä olevissa kuvissa. Jos haluaa taltioida golf swingin, tennissyötön tai balettiloikan jokaisen yksityiskohdan, RX100 III -kameralla HD-videota voi kuvata XAVC S -muodossa 100 kuvaa sekunnissa kuvataajuudellai, joka näyttää silkin pehmeästi hidastuskuvia sovelluksessa, kuten Sonyn PlayMemories Home -sovelluksen kautta.

Käsivaralla kuvattuja videoita on ilo katsoa Itelligent Active Mode -toiminnolla, joka minimoi kameran heilumisen. Kuva-analyysiteknologia ja viisiakselinen vakautus, jotka takaavat vakaammat videot, vaikka kävelisi kameran kanssa, on yhdistetty ensimmäistä kertaa RX100-sarjassa.

Viimeisimpänä 4K-valokuvaulostulo mahdollistaa kuvien katsomisen 4K-televisioista. Korkean resoluution kuvat voidaan siirtää HDMI-kaapelilla tai Wi-Fi-yhteydellä. Lisäksi Triluminos Colour® -tuki takaa rikkaat sävyt ja yksityiskohdat yhteensopivissa BRAVIA-televisiomalleissa.

Kameran pienestä koosta huolimatta, RX100 III -kamerassa on useita Sonyn ammattikameroista tuttuja videotoimintoja. Kamerassa on puhdas HDMI-ulostulo mahdollisten Full HD -videoiden tallentamiseen ulkoiselle tallentimelle. Seepranäkymä LCD-näytöllä ja etsimessä auttaa löytämään kuvauskohteen kirkkaimmat alueet. Dual Video Recording -tallennusii tallentaa kuvan samaan aikaan pienessä MP4-muodossa ja huippulaatuisessa AVCHD / XAVC S -muodossa.

Omakuvien ystävät ottavat ilolla vastaan 3.0-tyypin Xtra Fine LCD -näytön, joka kääntyy 180-astetta ylöspäin, jolloin saa kätevästi otettua omakuvia käsivarsi suorana. Lisäksi näyttö on kätevä kuvattaessa hyvin korkealta tai matalalta.

Ensimmäistä kertaa saatavana RX100-tuoteperheessä PlayMemories Camera Apps -sovellukset tuovat lisämaustetta kuvaukseen kasvavalla valikoimalla sekä ilmaisia että maksullisia sovelluksia. Kuvia on helppo parannella luovilla erikoistehosteilla ja suodattimilla sekä apuohjelmilla ja monilla muilla työkaluilla. Lisäksi sisäänrakennettu NFC/WiFi-yhteys takaa helpon yhdistettävyyden.

Kameraharrastajat arvostavat lisättyjä käsisäätömahdollisuuksia, joilla täydellisen kuvan ottaminen onnistuu. Toimintoja ohjataan uuden muokattavan säätökytkimen tai hallintarenkaan kautta jokaisen kuvaajan maun mukaan. Hallintarengas ja toimintopainike ovat muokattavissa siten, että useimmiten käytetyt toiminnot ovat kätevästi käsillä.

i 100 kuvaa sekunnissa kuvataajuus PAL-malleilla ja 120 kuvaa sekunnissa kuvataajuus NTSC-malleilla. Intelligent Active Mode ja Active Mode -toimintoja ei voi käyttää tallennettaessa 100 kuvaa sekunnissa kuvataajuudella.

ii Dual Video Recording –tallennus ei ole käytettävissä, kun Intelligent Active Mode -toiminto on päällä tai kun XAVC S 120p/60p/50p tai AVCHD 60p/50p on valittuina.

iii Mahdollista päällekkäisillä sarjakuvilla.

Lataa pdf-tiedosto tutustuaksesi tärkeimpiin teknisiin tietoihin (englanniksi).

Tuotekuvia:

https://www.sonynordicimages.net/cyber-shot-rx-series

Sony lyhyesti

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.


Liitetiedostot

PDF-tiedosto