Seuraa Sony Finland.

TIEDOTE: Sonyn joululahjavinkit pukinkonttiin

Lehdistötiedote   •   Loka 30, 2018 10:00 EET

Joulu on aivan nurkan takana: kuusi hankitaan, ruokaa valmistetaan ja lahjoja mietitään. Sony tarjoaa jälleen erinomaisia lahjaideoita perheenjäsenille ja ystäville. Tuotekuvat on ladattavissa tiedotteen yhteydestä.

Nauti joulumusiikki rauhassa uusista vastamelukuulokkeista

Sonyn markkinoiden ensiluokkaisinta vastameluteknologiaa hyödyntävä kuulokemallisto 1000X on saanut uuden, entistä paremman jäsenen. WH-1000XM3-vastamelukuulokkeet suodattavat taustahälyn ja ihmisäänet kuten esimerkiksi kadulta tulevan melun. Suositushinta 380,00 euroa.

Mikäli ei halua istuskella isot luurit päässä, voi musiikista nauttia langattomilla WF-1000X-kuulokkeilla. Uutuusmallin minimalistinen ulkonäkö kohtaa uuden, Atmospheric Pressure Optimising -toiminnon, joka analysoi ympäristön ääntä ja säätää kuulokkeen ominaisuudet ja vastamelutoiminnot sen mukaisiksi. Suositushinta 265,00 euroa.

Urheilun harrastajille uudet sporttikuulokkeet

Sonyn uudet WF-SP900-sporttikuulokkeet ovat täydellinen lahja urheilua paljon harrastavalle musiikkifanille. Hyvin istuvien kuulokkeiden kanssa voi uida jopa kahden metrin syvyydessä ja niissä on 4 gigatavua sisäistä muistia, minkä ansiosta musiikin kuuntelemiseen ei tarvita edes erillisiä laitteita kuten kännykkää. Suositushinta 300,00 euroa.

Kuulokkeet tyylikkyyttä ja väriä arvostavalle

Tyyliniekoille Sony tarjoaa langattomista kuulokkeista erityisesti WH-H900N-mallia, joka on saatavilla eri väreissä ja jossa on peräti 28 tunnin akunkesto. Suositushinta 345,00 euroa.

Kuljeta joululaulut minne menetkin!

Sonyn uusilla langattomilla EXTRA BASS -kaiuttimilla (SRS-XB21, SRS-XB31, SRS-XB41) pääsee suurikin joukko joulutunnelmaan musiikin avulla sekä kotona että matkalla. Kaikissa kolmessa mallissa on Bluetooth-kytkentä ja ne ovat keveitä sekä helposti kannettavia. LIVE SOUND -tila tuo musiikin korviisi kuin konsertissa ja yhdistämällä useamman kaiuttimen toisiinsa kuuntelukokemuksesta voi tehdä erityisen immersiivisen. Suositushinnat 130,00–250,00 euroa.

Jos etsit lahjaa, jossa iso äänii yhdistyy pieneen kokoon, uusi SRS-XB01 on täydellinen valinta. Kaiutin on vedenkestävä ja erityisen sopiva mukaan otettavaksi esimerkiksi matkalle, mikäli tilaa ei ole loputtomiin. Edellisten tapaan myös XB01:ssä on EXTRA BASS -ominaisuus ja lisäksi voi valita useasta värivaihtoehdosta juuri lahjan saajalle sopivimman.

 

Taltioi joulujuhlan jokainen hetki!

Vietitpä joulua sitten kotona tai matkoilla, tärkeiden hetkien tallentamiseen Sonyllä on kaksi mainiota uutuutta: DSC-HX99- sekä DSC-HX95-kameramallit sopivat jokapäiväiseen käyttöön tarjoten silti erittäin laadukkaita ominaisuuksia. Kameroilla voi esimerkiksi tallentaa 4K-tason elävää kuvaa, LCD-katseluruudusta näkee heti, mitä tuli tallennettua ja nopeiden kuvasarjojen ottaminen onnistuu vaivatta. Pienen koon ansiosta kamera mahtuu kätevästi laukkuun sekä taskuun. Suositushinnat 540,00 euroa ja 520,00 euroa.

 

Nauti joulun suosikkiviihteestä 4K-tasoisena

Valloita koko perhe jouluaattona uusilla Sonyn televisioilla: Sony BRAVIA OLED AF9:lla tai Sony BRAVIA LCD ZF9:lla. 

AF9 on saatavilla 55–65-tuumaisena ja molemmissa ko’oissa joulun elokuvat ja sarjat näyttävät parhaat puolensa. AF9:ssä on 4K HDR-tason kuva ja erittäin realistiset värit. Äänimaailma tulee suoraan tv-ruudusta eikä häiritseviä kaiuttimia tarvita. Suositushinta alkaen 3300,00 euroa.

Sonyn lippulaivamalli ZF9 on upea esimerkki design-ominaisuuksien ja teknologian saumattomasta yhteistyöstä. Se on saatavilla kahdessa koossa, 65- ja 75-tuumaisena, ja tarjoaa niin ikään 4K HDR -laatuisen kuvan, mutta lisäksi siinä on X-Motion Clarity -toiminto, joka minimoi kaikki kuvan sumennukset ja muut virheet. Suositushinta alkaen 3300,00 euroa.

Linjakas muotoilu ja upea äänenlaatu samassa soundbar-kaiuttimessa

Mikäli olohuoneessasi ei ole tilaa tuhlattavaksi asti, mutta haluat silti tyylikkään ja laadukkaan kaiutinjärjestelmän, uusi Sony HT-SF200 on valintasi. Soundbar-kaiutin toistaa syvät bassot ja elokuvalliset äänet sisäänrakennetun subwooferin ansiosta erittäin laadukkaasti. Kaiutin mahtuu hyvin pieneen tilaan esimerkiksi television yhteyteen. Suositushinta 250,00 euroa.

Palaa suosikkeihisi äimistyttävän kuvanlaadun avulla

Joululahjaksi saadut Blu-ray -levyt pääsevät parhaiten oikeuksiinsa Sonyn UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray -soittimen avulla. Soitin toistaa kuvan ensiluokkaisena laajan väriskaalan, kontrastin ja kirkkauden avulla 4K-tasoisena ja nelinkertaisella tarkkuudella tavallisiin soittimiin verrattuna. Suositushinta 300,00 euroa.

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:

Markus Hilden
Viestintätoimisto Manifesto

puh. 044 363 9961

markus.hilden@manifesto.fi

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, interactive entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2018 päättyneenä tilivuonna oli noin 77 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto