Seuraa Sony Finland.

Tutustu korkean resoluution äänentoiston kiehtovaan maailmaan Sonyn uudella h.ear-mallistolla

Lehdistötiedote   •   Tammi 06, 2016 03:00 EET

Sony julkisti tänään uusimmat lisäyksensä korkean resoluution äänentoistoai tukevaan mallistoon. Tuoteperhe täydentyy katseenkääntävillä, langattomilla h.ear™-kuulokkeilla ja maailman pienimmällä korkean resoluution äänentoiston langattomalla kaiuttimella.

* h.ear go – Uusi, maailman pieninii kannettava korkean resoluution kaiutin, joka on halkaisijaltaan vain 35 mm. Kaiutin tukee sekä Google Cast™iii -ominaisuutta että Spotify Connect -suoratoistoa ja on Multi-room -yhteensopiva Sony SongPal -sovelluksella. Kaiuttimen akku kestää jopa 12 tuntia.

* h.ear on Wireless NCiv – Tyylikkäät, erityissuunnitelluilla korvatyynyillä ja digitaalisella vastamelutoiminnolla varustetut langattomat Bluetooth-sankakuulokkeet. Akun kesto jopa 20 tuntia.

* h.ear in Wireless – Niskan takaa puettavat langattomat Bluetooth-tulppakuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni. Laitteen voi yhdistää langattomasti älypuhelimeen tai MP3-soittimeen.

Uusi h.ear-mallisto sopii täydellisesti yhteen Walkman®-soittimen, MP3-soittimen, älypuhelimen tai tabletin kanssa. Yhdistäminen käy langattomasti Bluetooth®-yhteydellä ja kuuntelun voi aloittaa yhdellä kosketuksella NFC™-yhteydellä.

h.ear-mallistossa yhdistyvät tyyli, mukavuus, vaivaton mukaan otettavuus ja vaikuttava korkean resoluution äänenlaatu.

Uudet h.ear-tuotteet hyödyntävät LDAC™-ominaisuutta, joka takaa parannetun langattoman kuunteluelämyksen kaikelle musiikille. Ominaisuuden ansiosta musiikkia voi kuunnella korkean resoluution äänenlaadulla myös Bluetooth-yhteyden kautta.

h.ear-mallistolle ominaiseen tapaan myös kaikki uudet mallit ovat saatavilla viidessä säväyttävässä värissä – sinivihreänä, sinooperinpunaisena, hiilenmustana, limenkeltaisena ja kirkkaana pinkkinä. Kuulokkeet edustavat yksinkertaista ja pelkistettyä muotoilua, jonka voi helposti sovittaa kunkin persoonalliseen tyyliin.

Uusi h.ear-kuulokemallisto ja langaton h.ear go -kaiutin tulevat myyntiin keväällä 2016. Malliston suositushinnat ovat seuraavat:

h.ear on wireless NC: n. 330 euroa

h.ear in wireless: n. 200 euroa

h.ear go: n. 290 euroa

i Tuote on Japan Auto Societyn (JAS) laatiman määritelmän mukainen.

ii Tilanne tammikuussa 2016 Sony Corporationin tekemän tutkimuksen mukaan.

iii Google Cast on Google Inc omistama tuotemerkki

iv Noise Cancelling

Lisätietoja:

Tanni Toft, Nordic Product Marketing Manager, Home Entertainment & Sound Tanni.toft@eu.sony.com / +45 43 55 72 18

Mika Ilves, Product Manager, Headphones mika.ilves@eu.sony.com / +358 40 548 1680

Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto sony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto