Seuraa Sony Finland.

Tyylikkäät tilansäästäjät Sonylta: Uudet kaiutinpalkit ja ensimmäinen tv-äänijärjestelmä

Lehdistötiedote   •   Tammi 07, 2014 13:19 EET

Tyylikäs muotoilu, 2.1-kanavainen surround-ääni ja helppo asennus

  • Virtaviivainen muotoilu täydentää television tyyliä
  • Mukaansatempaava virtuaalinen surround-ääni voimakkaalla bassolla
  • Kuuntelu älypuhelimesta vain yhdellä kosketuksella Bluetooth®- ja NFC-yhteyksien avulla
  • Musiikin säätely mobiililaitteesta maksuttomalla SongPalTM applikaatiolla iOS/Android™-laitteille

Räjähtävästä toiminnasta intiimiin vuoropuheluun: Sony tuo television ääneen enemmän vaikuttavuutta, läsnäoloa ja realismia. Sonyn kahta tyylikästä kaiutinpalkkia täydentää upouusi TV Base Speaker -äänijärjestelmä, joka tuo television ääneen uutta potkua ja samalla vähentää huoneen hälyä.

Tyylikkäät ja elegantit HT-CT770 ja HT-CT370 kaiutinpalkit täyttävät tilan rikkaalla virtuaalisella surround-äänellä ja iskevällä bassolla, mikä herättää jokaisen toimintaelokuvan takaa-ajokohtauksen tai orkesteriperformanssin henkiin. Huomaamattomasti television alapuolelle sijoitettava HT-XT1 TV Base Speaker -äänijärjestelmä vie suosikkiohjelmien äänimaailman aivan uudelle tasolle. Kevään 2014 monipuolisilla liitännöillä[i] varustetut mallit tekevät kuuntelukokemuksen nostamisesta seuraavalle tasolle virkistävän yksinkertaista.

Pysäyttävä ääni ja helppo yhdistettävyys

2.1-kanavainen S-Master™ Digital Amplifier -teknologia herättää tv-ohjelmat, elokuvat ja pelit eloon tehokkaan monikanavaäänen avulla. Yksittäiset instrumentit ja jokaisen vuoropuhelun repliikin kuulee palkitsevan selkeästi, alkaen soinnillisista alaäänistä tarkan yksityiskohtaisiin korkeisiin ääniin. S-Force Pro Front SurroundTM -prosessointi takaa, että runsaan ja mukaansatempaavan äänikentän, jossa on laaja "sweet spot", joka ulottuu jokaiselle huoneessa olevalle.

Kaiutinpalkkien uusi ominaisuus, Clearaudio + ™ säästää vaivaa asetusten hienosäädössä, kun halutaan täydellistä äänenlaatua mistä tahansa lähteestä - uusimmasta Hollywood-hiteistä DVD live-konsertteihin tai musiikkiin älypuhelimesta. Sonyn ainutlaatuisessa ja korkealuokkaisessa äänentoistoteknologiassa yhdistyvät Sonyn koko historian aikana kertynyt kokemus ja osaaminen digitaalisen signaalinkäsittelyn alueelta. DTS-HD ja Dolby TrueHD -tuki varmistavat parhaan laadun – kuunteleepa mitä tahansa.

Jos katsojalla on vaikeuksia kuulla, mitä ruudulla sanotaan, "Ääni"-painiketta koskettamalla elokuvan vuoropuhelu tarkentuu hetkessä. Saatavilla on valikoima äänitiloja, joiden avulla voi asteittain lisätä äänen tasoa, kunnes kaikki kuuluu kristallinkirkkaasti.

Haluatko musiikin päälle suoraan lennosta, kun haluat rentoutua ja viihtyä kotona? Sonyn kaiutinpalkki ja TV Base Speaker -äänijärjestelmä tekevät musiikin toistamisen älypuhelimesta, tabletista tai Bluetooth ®-yhteydellä varustetusta laitteesta ihanan helppoa. Vielä yksinkertaisempaa se on, mikäli laitteessa on NFC-yhteys: mobiililaitteella koskettamalla yhteys muodostuu välittömästi, minkä jälkeen suosikkimusiikista voi nauttia langattomasti. AAC-koodekki -yhteensopivuus varmistaa puhtaan ja yksityiskohtaisen digitaalisen äänen kun musiikkia toistetaan Bluetooth®-yhteydellä Apple tai Android™ -laitteesta.

Kaiutinpalkkia ja TV Base Speaker -äänijärjestelmää voi myös ohjata langattomasti älypuhelimella tai tabletilla SongPal-sovelluksen ja Bluetooth-yhteyden avulla[ii]. Maksuttoman sovelluksen lataamisen jälkeen mobiililaitteella voi säätää ClearAudio+, subwoofer - ja muita ääniasetuksia mukavasti vaikka sohvalta.

HT-CT770 ja HT-CT370-kaiutinpalkit

Sonyn kaksi uutta kautinpalkkia vievät kuulijan monikanavaäänen jännittävään maailmaan. CT770 on ihanteellinen kumppani isolle televisiolle, ja siinä on vaikuttavat tehot: 330W, joilla mistä tahansa konsertista tai toimintaelokuvasta saa mahdollisimman paljon irti. 2x 20mm tweeter units/diskantti yksikköä ja 160mm subwoofer/vahvistin-yksikkö tuovat nämä tehot ilmoille. CT370-malli tuottaa 300W tinkimätöntä äänentoistoa edellistä pienemmässä koossa.

Vain 5 cm korkea tyylikäs kaiutinpalkki sulautuu huomaamattomasti television eteen estämättä näkyvyyttä ruudulle tai IR-anturille. Sen voi myös asentaa seinään. Kapeasta profiilista huolimatta kaiutinpalkki tarjoaa sensaatiomaisen äänenlaadun uuden diffuusorin ansiosta, joka levittää ääntä kevyesti ja tasaisesti.

Matalat ja jyrisevät äänet toistuvat tehokkaasti langattoman subwooferin/vahvistimen avulla, jonka voi sijoittaa huoneessa mihin tahansa. CT370-mallissa on kaksi sijoitusvaihtoehtoa: se voidaan asentaa vaakasuoraan hyllylle tai piiloon sohvan alle tai asettaa pystysuoraan lattialle.

TV Base Speaker HT-XT1

Haluatko television ääneen tehoa ilman ylimääräisistä johdoista ja kaiuttimista aiheutuvaa sotkua? HT-XT1:n avulla tämä on helpompaa kuin koskaan - älykäs, tilaa säästävä "one-box" ratkaisu sopii erinomaisesti kuunteluun toisessa tilassa, olohuoneessa tai makuuhuoneessa.

Suoraan television alle sijoittuva TV Base Speaker -äänijärjestelmä on ihanteellinen kumppani BRAVIA-malleille, jotka ovat kooltaan alle 50-tuumaa. Sen ohut ja linjakas muotoilu sekä kiiltävä, naarmuuntumaton pinta tuovat hillittyä tyyliä mihin tahansa huoneeseen. Asennus on erittäin yksinkertaista: laite kytketään televisioon HDMI-kaapelilla ja asetelma on valmis nauttimiseen illasta täynnä viihdettä ja 2.1-kanavaista virtuaalista surround-ääntä.

Kaikki tv-viihde kuulostaa terävältä ja selkeältä kahden sisäänrakennetun subwoofer-yksikön ansiosta, jotka tuottavat rikkaan ja hallitun basson toimintaelokuviin, vuoropuheluihin ja peleihin. Jäykkä runko, vahvistettu lasikansi/taso ja huolellisesti sijoitetut kaiuttimet varmistavat, että 170W äänienergia herättää vain katsojan, eikä tärisytä televisiota.

Sonyn uudet kaiutinpalkit ja TV Based Speaker -äänijärjestelmä ovat myynnissä Suomessa toukokuusta 2014 alkaen. 

[i] Kolme HDMI-tuloaja yksi HDMI-ulostulos varmistaa helpon yhdistettävyyden televisioon, Blu-ray Disc™ soittimeen, pelikonsoliintai kaapeli/satelliittiboksiin.

[ii]. iOS6 ja myöhemmille versioille ja Android 2.3.3 ja myöhemmille versioille.

Lataa pdf-tiedosto tutustuaksesi tärkeimpiin teknisiin tietoihin (englanniksi).


Tuotekuvia:

https://www.sonynordicimages.net/ht 

Sony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.


Liitetiedostot

PDF-tiedosto