Seuraa Sony Finland.

Tyylitietoinen h.ear-sarja sai uudet raikkaat värit ja uuden kompaktin mallin

Lehdistötiedote   •   Elo 31, 2017 14:15 EEST

  • Vuoden 2017 mallisto kattaa kolme eri tyyliä: uusi kompakti korvan päälle asettuva malli, korvan ympärille asettuva malli ja niskan taakse kiinnittyvä malli
  • Kaikki mallit ovat saatavilla viidessä trendivärisävyssä
  • Korkealaatuinen langaton äänenlaatu
  • Suunniteltu sopimaan erityisesti uuden Walkmanin® kanssa värisävyjä myöten.

Sony julkistaa kolme uutta langatonta h.ear1-kuulokemallia ja niihin yhteensopivan Walkman®-soittimen. Uutuudet noudattelevat aiemmasta mallistosta tuttua yksinkertaisen tyylikästä muotoilua, mutta värivaihtoehdot on päivitetty viimeisimpien muodintuulien mukaisesti. Viisi uutta värisävyä (vihreä, punainen, musta, kultainen ja sininen) on nimetty seuraavasti: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold and Moonlit Blue.

Uusi NW-A40-sarjan Walkman-soitin on saatavilla samoissa väreissä.

h.ear-sarja on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi tinkimättä kuitenkaan tyylistä. Lisäksi langattomissa BLUETOOTH®-kuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu.

Kuulokemallistoon on saatavilla uusi Sony | Headphones Connect -sovellus, jonka taajuuskorjain toistaa musiikin halutulla tyylillä. Valmiiksi asennetuista vaihtoehdoista voi valita areenan, klubin, konserttihallin tai ulkoilmalavanäänimaiseman.

Pieni koko, huippulaatu

h.ear on 2 Mini Wireless (WH-H800) -kuulokkeiden kompakti muotoilu tekee nämä korvan päälle asettuvat kuulokkeet minimalistisen kevyiksi ja mukaviksi käyttää. Ne ovat täydelliset mukaan otettaviksi!

LDAC™- ja DSEE HX -ominaisuudet tekevät langattomasta äänestä korkealaatuisen. Kuulokejohdon kanssa käytettynä voi nauttia Hi-Res Audio -äänenlaadusta. Kuulokkeet eivät myöskään tee minkäänlaista kompromissia akunkeston suhteen, sillä akku kestää jopa 24 tuntia käytössä. Quick Charging -pikalatauksella saa kymmenessä minuutissa yhdeksänkymmentä minuuttia kuunteluaikaa.

Sulje melu ulkopuolelle ja suuntaa ulos tyylillä

h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) -kuulokkeissa yhdistyvät langaton vastamelutekniikka, kosketussäätö ja korvan ympärille istuva muotoilu. Ambient Sound ja Quick Attention -käyttötiloilla on kätevä mukauttaa kuunteluasetukset ympäristön mukaan.

Akunkesto on tässäkin mallissa avainasemassa, sillä h.ear on 2 Wireless NC -kuulokkeiden akku kestää jopa 28 tuntia ja kymmenen minuutin Quick Charging -pikalatauksella kuulokkeilla kuuntelee 65 minuuttia.

Mukavuutta joka lähtöön

Uudet h.ear in 2 Wireless (WI-H700) -kuulokkeet sopivat täydellisesti musiikinkuunteluun, puheluihin ja moneen muuhun. Ne kiinnittyvät mukavasti niskan taakse, eikä ylimääräisten johtojen kanssa tarvitse sählätä. Kuulokkeiden muotoilu mahdollistaa kätevän värinähälyytyksen saapuviin puheluihin. Kuulokkeiden akku kestää jopa kahdeksan tuntia.

Täydellinen musiikkisoitin uusien kuulokkeiden kanssa

NW-A40-sarjan Walkman-soitin on tyylikäs, kompakti ja väreiltään täydellisesti sopiva toisen sukupolven h.ear-sarjan tuotteiden kanssa.

Soitin on Hi-Res Audio -yhteensopiva ja siinä on digitaalinen S-Master HX™ -vahvistin. DSEE HX -toiminto skaalaa olemassa olevan musiikkikirjaston sekä mahdollistaa DSD-tiedostojen2 toistamisen. Laite toimii myös tietokoneen kanssa USB-DAC-vahvistimena. Lisäksi soitin on yhteensopiva MQA™3-tiedostomuodon kanssa.

Ambient Sound- ja Noise Canceling -käyttötilat ovat käytettävissä NW-A45HN4-soittimen mukana tulevien kuulokkeiden kanssa.

Soitin on yhdistettävissä muihin laitteisiin langattomasti BLUETOOTH®-yhteydellä. Lisäksi soitin on LDAC™ ja Qualcomm® aptX™ HD audio5 -yhteensopiva antaen lisää käyttömahdollisuuksia6.

A40-sarjan soittimissa on näppärä 3.1-tuumainen kosketusnäyttö. Graafinen käyttöliittymä, jossa on vähemmän päällekkäisiä näkymiä, on helppo käyttää. Soittimen akku kestää jopa 45 tuntia7.

Malliston suositushinnat ovat seuraavat:

WH-H900N: 345 euroa

WH-H800: 245 euroa

WI-H700: 200 euroa

NW-A45: 230 euroa

NW-A45HN: 280 euroa

WH-H900N, WH-H800 ja WI-H700 tulevat myyntiin jälleenmyyjille syyskuussa 2017 ja NW-A45 sekä NW-A45HN tulevat myyntiin jälleenmyyjille alkuvuodesta 2018.

http://www.sony.fi/electronics/pantakuulokkeet/wh-h900n

http://www.sony.fi/electronics/pantakuulokkeet/wh-h800

http://www.sony.fi/electronics/nappikuulokkeet/wi-h700

1 h.ear (lausutaan hear)

2 Muutetaan PCM-muotoon.

3 Valmistettu MQA Limitedin lisenssillä. MQA-logo on MQA Limitedin rekisteröity tavaramerkki.

4 IER-NW500N/NE

5 Qualcomm aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd -yrityksen tuote. Qualcomm on rekisteröity tavaramerkki, jota saa käyttää vain luvan kanssa. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd -yrityksen rekisteröity tavaramerkki, jota saa käyttää vain luvan kanssa.

6 Firmware-päivityksen mukana marraskuun 2017 jälkeen.

7 45 tuntia MP3 128 kbps -tiedostoilla ja 39 tuntia High-Resolution Audio FLAC (92kHz/24bit) -tiedostoilla.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic
lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto
sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364 

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net

Liitetiedostot

PDF-tiedosto