Seuraa Sony Finland.

Unohda taustahäly Sonyn uusilla WH-1000XM3-vastamelukuulokkeilla

Lehdistötiedote   •   Elo 30, 2018 14:15 EEST

  • Markkinoiden johtavastayhä pidemmälle kehitetty vastameluteknologia1 uudella HD Noise Cancelling Processor QN1 -prosessorilla.
  • Ensiluokkainen äänenlaatu ja ääniympäristöä havainnoivat älytoiminnot.
  • Mukavat käyttää ja uudistettu tyylikäs, mutta ergonominen muotoilu.
  • Parannettu pikalataus

WH-1000XM3-kuulokkeet ovat kiitosta niittäneen 1000X-tuoteperheen uusimmat kuulokkeet. Sankamalliset korvan ympärille asettuvat kuulokkeet tarjoavat kaikki edeltävän WH-1000XM2-mallin kiitellyt ominaisuudet. Lisäksi WH-1000XM3–kuulokkeissa on nippu parannuksia avainominaisuuksiin mukaan lukien parannetun vastamelutoiminnon.

Sulje ympäristön äänet tehokkaammin ulkopuolelle

1000XM3-kuulokkeissa on uusi HD Noise Cancelling Processor QN1 -prosessori, jonka suorituskyky on noin neljä kertaa edellistä prosessoria suurempi. Kuulokkeissa prosessoriin yhdistetään Dual Noise Sensor -teknologia, joka poimii ympäristön äänet kaksoismikrofonilla ja vie saadun datan prosessoriin, joka vaimentaa taustamelun sen mukaan.

WH-1000XM3–kuulokkeet on optimoitu lentämiseen. Niissä on Atmospheric Pressure Optimizing -ominaisuus, joka sopeuttaa vastamelutoiminnon ympäröivään ilmanpaineeseen, jota kuulokkeet havainnoivat antureilla.

Ensiluokkainen äänenlaatu

Kuulokkeet toistavat korkean resoluution High-Resolution Audio -äänenlaatua. Kuulokkeissa on 40 mm kaiutinelementti nestekidepolymeerikalvolla (LCP), jonka avulla tuhdit rytmit kuulostavat puhtailta ja ne toistavat taajuuksia aina 40 kHz:iin saakka.

Taustamelunvaimennuksen ohella HD Noise Cancelling Processor QN1-prosessori todentaa myös korkealuokkaista äänenlaatua 32-bittisellä Audio Signal Processing -käsittelyllä sekä vahvistintoiminnoilla varustetulla DAC-muuntimella. Näin ollen äänenlaatu on poikkeuksellisen hyvä, signaali-kohinasuhde on luokkansa parasta ja vääristymät ovat vähäisiä kannettavilla laitteilla.

Älykästä kuunteluympäristön havainnointia

Adaptive Sound Control -toiminnantunnistustoiminto havainnoi kuuntelijan toimintaa. 1000XM3-kuulokkeissa on kolme erilaista automaattista tila-asetusta: tila, jossa kaikki ympäristön äänet kuuluvat musiikin ohella, vain kuulutukset ja puhe kuuluvat musiikin lisäksi ja sitten täydellinen vastamelutila, jossa ympäristön äänet vaimenevat minimiin. Älykäs kuuntelu on toteutettu SENSE ENGINE™2 -teknologian avulla. Sony | Headphones Connect -sovellus antaa lisää muokkausmahdollisuuksia omien mieltymysten mukaan.

Räätälöityä ääntä

1000XM3-kuulokkeissa on mallisarjasta tuttu Quick Attention Mode -tila, jonka avulla voi kuulla, mitä ympärillä tapahtuu vain asettamalla oikean käden kuulokkeen kupin päälle. Hipaisutoiminnoilla voi myös hallita musiikkia oikean puoleisen kupin kautta: säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa kappaletta.

Uutena ominaisuutena kuulokkeissa on Customisable Automatic Power Off -toiminto Headphones Connect -sovelluksen mukana. Tämä mahdollistaa kuulokkeiden ja vastamelutoiminnon pitämisen päällä ilman, että ne ovat yhteydessä mihinkään laitteeseen.

Helppo, käytännöllinen ja mukava

Uuden 1000XM3-mallin muotoilu on edeltäjää solakampi ja se ovat edeltäjämalleja kevyempi. Käyttömukavuutta on lisätty paksummalla pehmusteella päätä vasten sekä syvemmillä kuuloketyynyillä. Kuulokkeiden mukana tulee tyylikäs kankainen säilytyskotelo. Värivaihtoehdot ovat myös tyylitietoisten mieleen, vaihtoehtoina on tyylikäs musta tai platinanhopeinen kultaisilla korostuksilla.

Kuulokkeiden akku kestää jopa 30 tuntia vastamelutoimintojen ja Bluetooth-yhteyden ollessa päällä. Lisäksi 1000XM3-uutuudessa on pikalataustoiminto, joka antaa viisi tuntia kuunteluaikaa vain 10 minuutin latauksella3 nykyaikaisen USB C -kaapelin kautta.

Äänipuhelut toimivat myös selkeämmin monimikrofonijärjestelmän avulla parantaen hands-free-käytettävyyttä.

WH-1000XM3-vastamelukuulokkeet tulevat myyntiin jälleenmyyjille syyskuussa 2018 ja suositushinta on n. 380 euroa.

https://www.sony.fi/electronics/pantakuulokkeet/wh-1000xm3

  • 1.Tilanne 30.8.2018 Sony Corporationin tutkimuksen mukaan. Mitattu JEITA-ohjeistuksen mukaisesti. Sangallisten vastamelukuulokkeiden markkinoilla.
  • 2.SENSE ENGINE on kuulokkeisiin sisäänrakennettu Sonyn ainutlaatuinen audiosignaalin prosessointi- ja analyysititekniikka. Teknologia tarjoaa yksilökohtaisen kokemuksen jokaiselle äänelle mukaan lukien musiikin ja ympäröivät äänet. Se on räätälöity jokaisen käyttäjän mieltymysten mukaan. SENSE ENGINE on Sony Corporation tavaramerkki.

Lisätietoja:

Sofie Bay, PR Coordinator, Sony Nordic, sofie.bay@sony.com / + 45 28 92 89 40

Tai (myös tuotenäytepyynnöt): Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto, sony@manifesto.fi / +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, interactive entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2018 päättyneenä tilivuonna oli noin 77 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net