Seuraa Sony Finland.

Upea ulkonäkö ja ensiluokkainen ääni yhdistyvät Sonyn uusissa langattomissa kaiuttimissa ja äänentoistojärjestelmissä

Lehdistötiedote   •   Tammi 07, 2014 11:17 EET

  • SRS-X9 korkean resoluution langaton kaiutinjärjestelmä
  • SRS-X7 ja SRS-X5 langattomat kaiutinjärjestelmät
  • CMT-X7CD ja CMT-X5CD langaton All-in-One-äänentoistojärjestelmä

Uudet langattomat kaiuttimet ja äänentoistojärjestelmät tekevät musiikin kuuntelusta helpompaa ja miellyttävämpää paikasta riippumatta. Näppärien langattomien yhdistämisvaihtoehtojen avulla musiikkia voi toistaa sieltä, minne ikinä se onkaan tallennettu. Uusilla malleilla musiikista voi nauttia tyylikkäistä laitteista, joiden muotoilussa on käytetty uutta sykähdyttävää ”difinitive outline” -muotoilukonseptia.

Uudet langattomat kaiuttimet ja äänentoistojärjestelmät tuottavat kokonaisvaltaisen äänimaailman tehden niistä jokaisen tilan keskipisteen. Uudet, Sony Musicin kanssa yhteistyössä kehitetyt langattomat kaiuttimet on viritetty erityisesti huomiomaan äänen tasapainoinen tasaus ja rikkaus, jotka tukevat tämän päivän musiikkitrendejä. Ensiluokkaisen 2.1-kanavaisen kaiutinjärjestelmistän*1 subwoofer herättää bassovoittoisesti jytäävät kappaleet eloon säilyttäen tasapainon musiikissa, jotta kuuntelukokemus olisi mahdollisimman tarkka ja laadukas. Ainutlaatuista langatonta kuuntelukokemusta tukee Bluetooth®-äänentoistojärjestelmille kehitetty aptX-ominaisuus, joka tekee äänentoistosta yhtä laadukkaan, kuin CD-soittimella ja langallisista kaiuttimista kuunneltuna.

Nykyaikaiseen digitaaliseen elämänmenoon suunniteltuina uudet kaiutinjärjestelmät mahdollistavat musiikin kuuntelun monipuolisten yhteyksien ja suoratoistovaihtojen kautta. NFC-yhteensopivan älypuhelimen tai tabletin voi yhdistää yhdellä kosketuksella äänentoistojärjestelmiin ja kuunnella lempikappaleita yksinkertaisesti koskettamalla mobiililaitteella keskusyksikön päältä. Bluetooth®-yhteys avautuu välittömästi ja musiikki virtaa olohuoneeseen älypuhelimesta tai tabletista kaikkien kuultavaksi. Yksinkertainen musiikin suoratoisto on mahdollista sisäänrakennetun Wi-Fin*2 ja Bluetoothin® avulla. Verkon musiikkipalveluiden ja internetradioiden, kuten Music Unlimited Spotifyn ja Tunein Radion käyttäminen on yksinkertaista ja onnistuu suoraan ilman PC-yhteyttä. SongPal™-sovellus mahdollistaa Sonyn äänentoistolaitteiden vaivattoman ja intuitiivisen hallinnan, ja AirPlay-toiminnon avulla iPadiin tai iPhoneen tallennetun musiikin kuuntelu onnistuu helposti. Uusissa langattomissa kaiuttimissa on myös audioliitäntä ja kaksi USB-porttia, joihin voi yhdistää eri laitteita perinteiseen tapaan johdoilla.

SRS-X9 langaton kaiutinjärjestelmä

Täysin uusien langattomien kaiuttimien ja äänentoistojärjestelmien malliston kärjessä on ensiluokkainen SRS-X9. Wi-Fi-yhteydellä ja korkean resoluution äänentoistomahdollisuudella varustettu laite vie musiikin kuuntelun seuraavalle tasolle. Lisäksi Sonyn edistyksellinen Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX™)*3 jalostaa ja korjaa audiosignaalin luoden uudelleen herkät korkean taajuuden harmoniat, jotka tyypillisesti häviävät vahvasti pakatuissa MP3- ja AAC-tiedostoissa. DSEE HX:n avulla voi nauttia korkean resoluution äänimaailmasta, joka toistaa musiikin ja äänet sen kuuloisina kuin tekijä on ne tarkoittanut. Ensiluokkainen 2.1-kanavainen järjestelmä tuottaa kahdella vahvistimella tuetun subwooferin ja kaksoispassiivielementin avulla tasasävyistä ja täyteläistä ääntä tarkoilla bassoilla. Kahdeksankanavainen S-Master HX™ Audio Amplifier*4 -vahvistimessa on vaikuttava 154 watin musiikin ulostuloteho. Yhdistettynä Sonyn ainutlaatuiseen bassonkorostustekniikkaan Clear Audio+™*5 kaiutin tarjoaa todentuntuiset ja täyteläiset keskiäänet.

SRS-X7 langaton kaiutinjärjestelmä

Modernin muotoilunsa puolesta yhtä houkutteleva, mutta kompaktimpi kuin SRS-X9, uusi SRS-X7 tuottaa tilantäyttävän 32 watin kokonaisulostulotehon. Kyseessä on korkealaatuinen kaiutin Wi-Fi ja Bluetooth® -yhteyksillä, jossa on monia samoja ominaisuuksia kuin isoveljellä SRS-X9. Näitä ovat muun muassa aptX-koodekki, DSEE – Digital Sound Enhancement ja Clear Audio+ -teknologiat sekä S-Master Digital Amplifier -vahvistin. Sisäänrakennettu ladattava akku antaa jopa kuusi tuntia soittoaikaa tarkoittaen sitä, että musiikki voi kulkea mukana kaikkialle.

SRS-X5 langaton kaiutinjärjestelmä

SRS-X5 on korkealaatuinen kannettava Bluetooth® -kaiutin, joka on ihanteellinen niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Kaiutinjärjestelmässä on sisäänrakennettu ladattava akku, joka antaa jopa kahdeksan tuntia soittoaikaa. Näin ollen kaiutin on täydellinen mukaan otettavaksi ulos tai lomille. SRS-X5 tuottaa 20W tehokasta ääntä hyvällä sävyjen tasapainolla ja vahvoilla bassoilla. Kuten läpi linjan uudessa äänentoistojärjestelmien mallistossa, myös SRS-X5:ssä langattoman suoratoiston korkea äänenlaatu taataan eri teknologioiden avulla. Näitä ovat muun muassa aptX-koodekki, Clear Audio+ ja S-Master Digital -teknologiat, jotka tuottavat kauniiksi hiotun äänimaailman. Bluetooth®-yhteys mahdollistaa musiikin toistamisen langattomasti. Käyttömukavuutta lisää myös sisäänrakennettu hands-free-järjestelmä, jolla voi puhua puheluita hävittämättä silloista kohtaa kappaleessa.

Uusi langattomille kaiuttimille erityisesti suunniteltu kantolaukku tekee kaiuttimien kuljettamisen paikasta toiseen aiempaa helpommaksi. SRS-X5:n kovakuorinen kantolaukku (saatavana myös SRS-X7:lle) on suunniteltu kokoontaitettavaksi. Kantolaukun muotoilu sopii yhteen sykähdyttävän kauniin kaiuttimien kanssa ja antaa suojaa kolhuilta ja naarmuilta.

Langattomat All-in-One-äänentoistojärjestelmät CMT-X5CD ja CMT-X7CD sisältävät myös CD-soittimen ja radion

Huippukompakti langaton All-in-One-äänentoistojärjestelmä on stereosetti, joka on langattoman suoratoiston ja perinteisen korkealaatuisen äänentoiston onnellinen avioliitto. CMT-X5CD ja CMT-X7CD edustavat tyylikästä muotoilua, joka on leimallista uudelle langattomien kaiuttimien ja äänentoistojärjestelmien mallistolle. Ensiluokkainen ja kokonaisvaltainen ulkonäkö kiillotetulla viimeistelyllä tuo lisää tyylikkyyttä ja vauhdikasta ilmettä moderniin olohuoneeseen.

Sen lisäksi, että silmä lepää CMT-X5CD ja CMT-X7CD-äänentoistojärjestelmissä, ne myös tuottavat korkealaatuista 40 watin ulostulotehoa. Äänentoistojärjestelmissä on uusien langattomien kaiuttimien kanssa useita samoja ominaisuuksia, kuten aptX-koodekki, DSEE – Digital Sound Enhancement ja Clear Audio+ -teknologiat sekä S-Master Digital Amplifier -vahvistin. Äänentoistojärjestelmät antavat täyteläisen syvän bassotuntuman yhdistettynä hiottuun kuuntelukokemukseen kokoäänialueen kaiuttimien ja passiivielementin ansiosta.

All-in-One-äänentoistojärjestelmät mahdollistavat musiikin kuuntelun mistä tahansa lähteestä. Sisäänrakennetut toiminnot pitävät sisällään CD- ja USB-toiston sekä FM- ja DAB-radion*6. Langattomat yhteydet toimivat Bluetoothin®, yhden kosketuksen NFC:n ja Wi-Fin kautta*7.

Langattomia kaiutin- ja äänentoistojärjestelmiä täydentää uusi kelloradioiden mallisto*8, jotka ovat välittömästi tunnistettavissa houkuttelevasta ja käyttäjäystävällisestä muotoilusta.

Sonyn langattomien kaiuttimien ja äänentoistojärjestelmien mallisto tulee myyntiin Suomessa huhtikuussa 2014.

Lataa pdf-tiedosto tutustuaksesi tärkeimpiin teknisiin tietoihin (englanniksi).

Tuotekuvia:

https://www.sonynordicimages.net/wireless-speakersSony on yksi maailman johtavista sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden innovoijista. Sony on tunnettu sen audiovisuaalisista tuotteista kuten 4K Ultra HD ja Full HD LED BRAVIA™ -televisioista, Cyber-shot™-digitaalikameroista, Handycam®-videokameroista, “α”-mallin (lausutaan Alpha) digitaalisista SLR-kameroista, Sony-tableteista ja Walkman®-MP3-soittimista sekä VAIO™-tietokoneista ja ammattilaisten broadcast-tuotantolaitteista.

Lisätietoja Sony Europesta osoitteessa: www.sony-europe.com. Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony, WALKMAN, VAIO, Cyber-shot, Handycam, α, Exmor, BRAVIA and XDCAM ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat niiden yritysten omistamia joille kyseiset tavaramerkit ovat rekisteröity.


Liitetiedostot

PDF-tiedosto