Seuraa Sony Finland.

Uuden Sony Action Camin kanssa jokainen päivä voi olla seikkailu

Lehdistötiedote   •   Tammi 06, 2016 03:00 EET

Sonyn uusi Action Cam -videokamera on varustettu täysin uusilla kuvausominaisuuksilla ja parannetuilla toiminnoilla – nyt yksikään tapahtuma ei jää tallentumatta

* Kolme kertaa edeltäjiänsä1 tehokkaampi SteadyShot™-kuvanvakain tuottaa entistä selkeämmän ja tärinättömämmän videomateriaalin yhdessä 11,1 megapikselin taustavalaistun CMOS-kennon ja terävät kuvat tuottavan ZEISS® Tessar -objektiivin kanssa.

* Jopa kolminkertainen sulavasti toimiva zoomi ja kaksi kuvakulma-asetusta2, joiden avulla kuvakulma-asetukset onnistuvat helposti kuvauspaikalla.

* Sujuvampi käyttö parannetun kamerarungon ansiosta. Vakiovarusteena tuleva kotelo mahdollistaa kameran käytön veden alla jopa 60 metrin syvyydessä.

* Erinomaiset video-ominaisuudet, kuten XAVC S3 -tiedostomuoto ja tallennus korkealla 50 Mbps bittinopeudella sekä 120p/100p kuvataajuus vaikuttavan hidastetun kuvan tallentamiseen. 4K Time-lapse -kuvausmahdollisuus Action Cam Movie Creator4 -ohjelmalla.

HDR-AS50 Action Cam -videokamera mahdollistaa arjen seikkailujen taltioimisen täysin uusista kuvakulmista. Kamera ikuistaa toiminnantäyteiset

hetket ja herättää ne uudelleen henkiin valloittavina HD-teräväpiirtoelokuvina.

HDR-AS50 -kameran runkoa on uudelleenmuotoiltu panostaen entistä sujuvampaan käytettävyyteen. Käyttömukavuutta on parannettu kehittyneemmällä käyttöliittymällä ja kameran takaosasta löytyvällä USB-liitännällä, joka mahdollistaa virtajohdon kytkemisen myös lisävarusteita käytettäessä. Näin ollen puhelimen akkua on mahdollista hyödyntää lataamisessa – myös kuvaamisen aikana. Lisäksi kamerassa on valmis kiinnike jalustalle, jolloin erillistä jalustasovitinta ei tarvita.

Uuden kameran suunnittelussa on huomioitu aikaisemmilta käyttäjiltä, kuten urheilijoilta, saatu palaute. Käytettävyyttä on parannettu muun muassa säädettävien ja parannettujen äänten osalta sekä kolmella huomiovalolla kameran päällä, edessä ja takana. Huomiovalot mahdollistavat kuvaustilan paremman seuraamisen myös kypärä päässä tai silloin, kun kamera on kiinnitettynä pyörän ohjaustankoon tai yksijalkaan.

Kameraan on sisäänrakennettu Sonyn oma video-ohjelma Highlight Movie Maker5. Kasvojentunnistusominaisuudella varustettu ohjelma kokoaa kohokohdat automaattisesti yhdeksi kuvasarjaksi, jota voi katsella kavereiden kanssa tai jakaa sosiaalisessa mediassa saman tien. Tallennetut toimintapätkät viimeistelee kirkas ja elävä ääni, joka tallentuu korkealaatuisella stereomikrofonilla.

HDR-AS50-kameraan on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisävarusteita. Sukeltajat ja uimarit voivat hyödyntää vesitiivistä koteloa, joka mahdollistaa kuvaamisen jopa 60 metrin syvyydessä. Erityinen litteä sukelluskansi taltioi vaikuttavan tarkasti vedenalaista kuvaa. Lisävarusteena saatava Cap Clip (AKA-CAP1) on loistava lisä kaikkeen arkiseen kuvaamiseen sekä matkoille tai kalastusreissuille.

Sonyn uusi HDR-AS50 Action Cam -kamera on saatavilla Suomessa helmikuussa 2016 ja sen suositushinta on noin 230 euroa. 

1 Verrattuna malleihin HDR-AS20, HDR-AS30V, HDR-AZ1 ja HDR-AS100V 2 Laaja / kapea kuva. Laajakulma on käytettävissä vain kuin SteadyShot-ominaisuus on pois päältä 3 XAVC S -muoto vaatii muistikortin SDHC/SDXC (luokka 10)

4 Windowsin version 5.1 ja Macin version 3.1 kanssa

5 Ei tue XAVC S 24 p tai nopeaa tallennusta.

Lisätietoja:

Anna Persson, Nordic Jr. Product Manager, Handycam anna.person@eu.sony.com /

Tai Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordic lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt): Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifesto sony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto