Seuraa Sony Finland.

Uudet Sonyn 4K HDR LCD -televisiomallit XH81, XH80 sekä X70 ovat nyt kaupoissa

Lehdistötiedote   •   Maalis 16, 2020 11:00 EET

Upouudet Sony-televisiomallit tarjoavat korkealaatuista kuvaa ja ääntä 43 tuuman koosta aina 85 tuumaan asti

Sonyn ensimmäiset vuoden 2020 mallit saapuvat hiljalleen kauppoihin ympäri Eurooppaa. XH81-, XH80- ja X70-nimiset 4K HDR LCD -televisiot hyödyntävät Sonyn tavaramerkeiksi muodostuneita kuvanlaadun ja äänen ominaisuuksia.

Sony XH81- ja XH80 4K HDR -televisiot – täydellinen audiovisuaalinen paketti

Molemmissa, sekä XH81:ssa että XH80:ssa on 4K HDR Processor X1™ -kuvaprosessori, joka käyttää pitkälle kehitettyä algoritmiä kuvan ja yksityskohtien selkeyttämiseksi. X1-prosessorin käyttämä TRILUMINOS Display luo laajemman värispektrin kuin perinteinen televisio. Se analysoi ja käsittelee jokaisen kuvan väritiedoista entistä luonnollisempia ja tarkempia, joten kuvat ovat lähempänä todellisuutta kuin aiemmin. XH81- ja XH80-mallit tukevat Dolby Vision™ HDR -muotoa tuottaen syvemmän tumman ja elävämmät värit. Ääniosastolla äskettäin kehitetty X Balanced Speaker (55-tuumaisissa ja sitä suuremmissa) tuo korkealaatuisen äänen erittäin ohueen ulkomuotoon ja Dolby Atmos™ -yhteensopivuus luo äänelle tilaa ja tekee siitä erittäin realistisen.

XH81:ssa ja XH80:ssa on Android TV™ sekä sisäänrakennettuna Google Assistant[1], Google Play Store ja Chromecast joka tarjoaa käyttäjille helpon pääsyn sisältöön, palveluihin ja laitteisiin laajan alustansa kautta. Myös Sonyn alkuperäisiä käyttöliittymävalikoita ja ääniohjauksia on parannettu huomioiden ahkera päivittäinen käyttö. Google Assistant[2]sekä Amazon Alexa[3]nostavat kodin viihdekäytön helppouden aivan uudelle tasolle. Apple® AirPlay® 2:n käyttäjät voivat katsoa ja kuunnella sekä pelata sisältöjä toisesta laitteesta, kuten iPhonesta®, iPadistä® tai Mac®-tietokoneelta. Apple HomeKit™ -teknologia takaa helpon ja turvallisen kontrollointimahdollisuuden Applen laitteista[4].

Sony X70 4K HDR TV – älykäs ja helppo

Sonyn uusi 4K-tasoinen X70-älytelevisio kohottaa tärkeät viihdesovellukset uudelle tasolle yhdistämällä eloisat värit poikkeuksellisen selkeään ääniin ja kauniiseen ulkonäköön. 4K X-Reality™ PRO skaalaa kaikenlaisen kuvan mahdollisimman lähelle todellista 4K-laatua huomattavan selkeyden, terävyyden ja ylimääräisten yksityiskohtien ansiosta. X70 sisältää internet-selaimen ja YouTube- sekä Netflix ovat vain yhden klikkauksen päässä.

Hinnat ja saatavuus.

Kaikki kolme mallia – XH81, XH80 ja X70 – ovat nyt kaupoissa hintaan:

XH81: 950-1400 euroa koosta riippuen

XH80: 900-2000 euroa koosta riippuen

XH70: 800-1200 euroa koosta riippuen

Uudet tv-mallit ja niiden merkittävimmät ominaisuudet.

XH81 (65”, 55”, 49” ja 43”) 4K TV

 • 4K HDR Processor X1™ toistaa aiempaa enemmän syvyyttä, kuvioita ja luonnollisia värejä objektipohjaisella HDR-remaster-tekniikalla.
 • X-Balanced Speaker yhdistää selkeän äänen virtaviivaiseen muotoiluun. (55-tuumaisessa ja suuremmissa)
 • Dolby Vision- ja Dolby Atmos -yhteensopivuus.
 • Metallinen jalusta ja erittäin ohut ruutukehys.
 • Alumiininen, erittäin kestävä kaukosäädin.
 • Helppo yhdistää monenlaisten laitteiden, kuten Apple AirPlay 2:n, HomeKitin ja Amazon Alexan, sekä älykaiuttimien kanssa.
 • Android™ TV ansiosta monet palvelut ja laitteet ovat nopeasti käyttöön otettavissa.

XH80 (85”, 75”, 65”, 55”, 49” ja 43”) 4K TV

 • 4K HDR Processor X1™ toistaa aiempaa enemmän syvyyttä, kuvioita ja luonnollisia värejä objektipohjaisella HDR-remaster-tekniikalla.
 • X-Balanced Speaker yhdistää selkeän äänen virtaviivaiseen muotoiluun. (55-tuumaisessa ja suuremmissa)
 • Dolby Vision- ja Dolby Atmos -yhteensopivuus.
 • Teräksinen jalusta ja erittäin ohut ruutukehys.
 • Helppo yhdistää monenlaisten laitteiden, kuten Apple AirPlay 2:n, HomeKitin ja Amazon Alexan, sekä älykaiuttimien kanssa.
 • Android™ TV ansiosta monet palvelut ja laitteet ovat nopeasti käyttöön otettavissa.

X70 (65”, 55”, 49” ja 43”) 4K TV

 • 4K X-Reality™ PRO -tekniikka kohottaa ja terävöittää kuvaa lähemmäksi todellista 4K-laatua paljastaen jatkuvasti tarkempia yksityiskohtia ja vivahteita.
 • ClearAudio+ hienosäätää äänen kiehtovaksi ja rikkaaksi katsojan ympärillä. Musiikki ja dialogi kuuluu mahdollisimman selkeästi kaikenlaisista sisällöistä.
 • Sisäänrakennettu nettiselain, jonka avulla voi nauttia viihdesisällöstä suoratoistopalveluiden kautta, yhdellä napsautuksella pääsy esimerkiksi Netflix- ja YouTube-sovelluksiin.

For more information, please contact your local PR manager or:

Piotr Papaj, Corporate Communications, Sony Europe

Piotr.Papaj@sony.com

About Sony Corporation:

Sony Corporation is a creative entertainment company with a solid foundation of technology. From game and network services to music, pictures, electronics, semiconductors and financial services – Sony's purpose is to fill the world with emotion through the power of creativity and technology. For more information, visit: http://www.sony.net/

[1] Ominaisuuksien saatavuus riippuu maasta ja yhteensopivien tuotteiden saatavuudesta.

[2] Google Home -laite (myydään erikseen), joka on yhteensopiva Sony Android TV -laitteiden kanssa. Edellyttää yhteensopivia laitteita, jotka on kytketty samaan langattomaan kotiverkkoon. Lataa Google Home -sovellus iPhone App Storesta tai Google Playsta. Käyttäjän on linkitettävä yhteensopivat laitteet toiminnan ohjaamiseksi. Kun lataus on valmis, Google Home -ominaisuus voidaan kytkeä Sony-laitteeseen ääniohjaustoiminnon käyttämiseksi.

[3] Amazon Alexa -yhteensopivat laitteet (myydään erikseen), jotka ovat yhteensopivia Sony Android TV -laitteiden kanssa. Amazon-tili vaaditaan. Tilauksia saatetaan tarvita tietyn sisällön käyttämiseksi. Sekä Sony TV että Alexa -laitteet vaativat Internet-yhteyden. Amazon, Echo, Alexa ja kaikki niihin liittyvät logot ovat Amazon.com, Inc: n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

[4] Apple® AirPlay® 2 ja HomeKit ™ -ominaisuudet ovat saatavana malleissa FY19 ZF9, AF9, ZG9, AG9, XG95 ja XG85 (85 ”, 75”, 65 ”ja 55”) ja FY20-malleissa ZH8, A9, A8, XH95, XH90, XH85, XH81 ja XH80. AirPlay 2 ja HomeKit -ominaisuudet vaativat iOS-laitteen, jossa on iOS 12.3 tai uudempi, tai Macin, jossa on MacOS 10.14.5. Apple, AirPlay, HomeKit, iPhone, iPad, Mac ja macOS ovat Apple Inc. -yhtiön tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Laiteohjelmiston päivitys vaaditaan verkon kautta.

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/