Seuraa Sony Finland.

Uusi premium-Walkman® Sonyn ZX-tuotesarjaan

Lehdistötiedote   •   Elo 31, 2017 14:15 EEST

NW-ZX300
  • Ensiluokkainen äänenlaatu symmetrisellä ulostulolla
  • Näppärän kokoinen soitin pysyy menossa mukana
  • Sulavalinjainen ja laadukas muotoilu viimeistelee tyylin

Legendaarinen Walkman® on elossa ja voi hyvin! Uusin ZX-sarjan Walkman-soitin, NW-ZX300, tarjoaa käyttäjälle premium-luokan kuuntelukokemuksen. Soittimen muotoilu on loppuun asti hiottu ja siinä on S-Master HX™ -ominaisuudella toteutettu symmetrinen ulostulo. Käyttöliittymä on musiikinystävien suunnittelema ja heille erityisesti tehty. Lisäksi akku kestää pitkään käytössä.

Ensiluokkainen äänielämys

ZX300-soitin tarjoaa ensiluokkaista High Resolution Audio -äänenlaatua digitaalisella S-Master HX™ -vahvistimella toteutettuna. Soittimen juotoksissa on käytetty korkealaatuisia lyijyttömiä juotospalloja. Soittimen tuottaman 11.2 MHz DSD -alkuperäistoiston1 ja 384kHz/32bit PCM -toiston ansiosta musiikista voi todella nauttia sellaisena kuin artisti sen haluaa kuulostavan. Soittimessa on myös symmetrinen standardikytkentä, jossa on täysin erilliset vasen ja oikea kanava tuottaen kohinattomamman ja puhtaamman äänen.

ZX300-soittimessa on alumiininen kotelo joka antaa pienemmän resistanssin. Soitin toistaa vokaalit selkeämmin ja bassot eheämmin FTCAP-kondensaattorien (Johtavat polymeeri-alumiinimassiivikondensaattorit) ja uusien kalvokondensaattorien ansiosta.

WM-1-sarjan menestyksen myötä myös tämän Walkman®-soittimen keskiössä on korkealaatuinen viritin. Sisäisen vahvistimen ja kuulokeliittimen yhdistämiseen on käytetty OFC-kaapeleita, jotka tuottavat vahvan äänenlaadun alhaisen resistanssinsa ja häviöttömän signaalinvälityksen ansiosta. Soittimen kaksikerroksinen kondensaattori toimii pääasiallisena akun virtalähteenä ja antaa samalla jykevät bassoäänet ja vähentää kohinaa. Walkmanin kahta kideoskillaattoria hyödynnetään myös antamaan parempi SN-suhdeluku ja toistamaan suuria volyymeja musiikkidataa.

Erottamalla ääni- ja teho-/digitaalinen lohko virtapiirillä, SN-suhdelukua on saatu parannettua minimoimalla kohinaa. Kuulokeulostulossa LC-suotimena on käytetty korkealaatuista audiovastusta vähentämään magneettista vääristymää.

Musiikkia voi kuunnella tietokoneen kautta USB-DAC-toiminnolla, jolloin ääni kulkee Walkmanin kautta ja voit nauttia soittimen huippuäänenlaadusta. ZX300-soittimessa on myös MQA™2-tiedostojen tuki, joka tuo yhden tavan lisää nauttia Hi-Res Audio -äänestä.

Kätevä kosketusnäyttö kruunaa muotoilun

Kosketusnäyttöön perustuvalla käyttöliittymällä jokainen toiminto on helposti säädettävissä. Esimerkiksi musiikin äänenvoimakkuutta voi säätää yksinkertaisella kosketuksella. Akku kestää jopa 30 tuntia3 ja soittimessa on sisäistä muistia 64 gigatavua. Soitin tukee myös ulkoista muistia4. Langattomat kuulokkeet voi yhdistää soittimeen kätevästi BLUETOOTH®- ja NFC-yhteyksillä. Laite on varustettu myös BLUETOOTH-yhteensopivilla LDAC- ja Qualcomm® aptX™ HD Audio5 -koodekeilla.

Kokonaisuuden täydentää mattaviimeistely, johon kuuluu myös mattapintainen kosketusnäyttö, joten sormenjäljistä ei tarvitse huolehtia.

NW-ZX300 Walkman-soitin tulee myyntiin syksyllä 2017.

Suositushinta on 700 euroa.

http://www.sony.fi/electronics/walkman/nw-zx300

1 Vaaditaan symmetrinen kytkentä

2 Valmistettu MQA Limitedin lisenssillä. MQA-logo on MQA Limitedin tavaramerkki.

3 Akku kestää 30 tuntia 128kbps MP3-tiedostoilla. Hi-Res (FLAC 96kHz 24bit) -tiedostoilla akku kestää 26 tuntia.

4 Soitin tukee microSD, microSDHC, microSDXC -muisteja 128 gigatavuun saakka.

Lisätietoja:

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi/ +358 50 371 5364

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, valokuvaus-, peli- ja viestintä-, key device- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer Entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritys. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2017 päättyneenä tilivuonna oli noin 76 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Lisätietoja, Sony Global -verkkosivut: www.sony.net