Seuraa Sony Finland.

Viimeistele musiikkityylisi Sonyn persoonallisilla Hi-Res Audio -tuotteilla

Lehdistötiedote   •   Syys 02, 2015 17:45 EEST

Sonyn kuulokesarja uudistuu persoonallisilla ”h.ear”-malliston kuulokkeilla ja Walkmanilla®. Mallistossa on laaja valikoima värejä, joten voit yhdistää uudet kuulokkeet omaan tyyliisi. Huippulaadukas korkean resoluution äänentoisto takaa, että musiikki kuulostaa yhtä eläväiseltä kuin artistit alun perin tarkoittivat. Uuteen ”h.ear” -mallistoon kuuluvat ”h.ear on” –pantakuulokkeet, digitaalisella vastamelutoiminnolla varustetut ”h.ear in NC” –nappikuulokkeet ja Walkman NW-A25HN -musiikkisoitin. Malliston yhdistelmä tyyliä ja laatua tekee Sonyn ”h.ear” –mallistosta varsinaisen kannanoton musiikillisen tyylin ja persoonallisuuden puolesta.

Anna tyylin puhua

Virtaviivaisen tyylikkäät h.ear-malliston kuulokkeet sekä Walkman NW-A25HN ovat saatavilla monissa eri väreissä kaikkiin tyyleihin sopiviksi. Vaihtoehdot ovat sinivihreä, sinooperinpunainen, hiilenmusta, limenvihreä ja kirkas pinkki. Kuulokkeet edustavat yksinkertaisen kaunista suunnittelua, jonka keskiössä ovat nämä täyteläiset värit. Kuulokkeet eivät siis ole vain laadukkaita ääneltään, vaan kertovat myös paljon kantajastaan ja takaavat tyyliin yksityiskohdan, joka ei varmasti jää huomaamatta.

”h.ear on” -pantakuulokkeet

Sonyn ”h.ear on” -pantakuulokkeet henkivät kokonaisvaltaisesti tyyliä ja niissä yhdistyy sekä rohkea yhtenäisen yksinkertainen ulkonäkö että käyttömukavuus. Hi-Res Audio yhteensopivuus ja täyteläinen basso täydentyvät 40 mm:n HD-kaiutinelementillä, joka toistaa äänen aina 60 kHz:n asti, kun puolestaan kaiutinelementin keveät CCAW-puhekelat tuottavat korkean lineaarisia reaktioita korkeissa äänissä. Parhaan kuuntelukokemuksen takaamiseksi kalvot ovat titaanipäällysteisiä, jotta epätoivottu värinä saataisiin mahdollisimman pieneksi ja ääni on puhtaan kirkas. Kuulokkeet on helppo pakata matkaan mukaan niiden taitettavan rakenteen ja irrotettavan, kuulokkeiden väreihin istuvan kaapelin ansiosta. Näin kuulokkeet on turvallista kuljettaa pakkauksen mukana tulevassa kantopussissa.

”h.ear in NC” -nappikuulokkeet

Sonyn ”h.ear in NC” –nappikuulokkeet ovat erinomainen esimerkki Sonyn omistautumisesta käytännölliselle muotoilulle ja säväyttävälle tyylille. Sonyn uuden erittäin herkän 9 mm:n kaiutinelementin ansiosta kompaktit ja sulavalinjaiset nappikuulokkeet pystyvät toistamaan taajuuksia jopa 40 kHz asti. Tämä takaa hienon ja puhtaan korkean resoluution äänen.

”h.ear in NC” -nappikuulokkeissa on akkuvirralla toimiva huippuluokan kaksoismeluanturitekniikka. Yhdessä automaattisen 16 tunnin ajan kaikki epätoivotut äänet poissuodattavan AI-melunestoteknologioiden kanssa nämä ominaisuudet takaavat mukavan kuuntelukokemuksen myös meluisissa paikoissa. Sonyn ”h.ear in NC” -nappikuulokkeet ovat maailman ensimmäiset1 korkean resoluution äänentoiston kanssa yhteensopivat digitaalisella vastameluominaisuudella varustetut nappikuulokkeet. Sisäänrakennettu litiumakku on helppo ladata uudelleen microUSB-kaapelilla ilman, että kuuntelu keskeytyy tai hälynpoisto katkeaa.

Walkman NW-A25HN jatkaa NWZ-A15:n asettamia laatuvaatimuksia, jotka täyttävät kaikki vahvan Hi-Res Audio –tason äänentoiston odotukset ja jopa enemmän. Yhdessä vastameluominaisuudella varustettujen kuulokkeiden kanssa Walkman sulkee kuulijansa nauttimaan korkean resoluution äänestä ilman ulkoisia häiriöitä. Sonyn täysin digitaalisen S-Master HX™-vahvistimen parannusten ansiosta musiikki kuulostaa vielä aikaisempaa hienostuneemmalta ja vahvemmalta. Tämän lisäksi Sonyn ainutlaatuinen ylösskaalaava DSEE HX™ -teknologia muuntaa myös pakattujen tiedostojen, kuten MP3-tiedostojen, äänenlaadun lähelle Hi-Res Audio -äänenlaatua.

Huippuluokkainen langaton kuuntelu on mahdollista LDAC-teknologian ansiosta. LDAC edustaa Sonyn uutta äänentoistoteknologiaa ja sen avulla voi nauttia korkealaatuisesta langattomasta musiikista Bluetoothin® kautta. LDAC lähettää kolminkertaisen2 määrän tietoa, joka takaa paremman langattoman musiikin kuuntelukokemuksen koko musiikkivalikoiman laajuudelta.

NW-A25HN-Walkman on kooltaan 16 GB. 50 tunnin3 akunkesto takaa häiriöttömän kuunteluajan ilman ylimääräisiä latauksia.

Sonyn uudet h.ear-malliston kuulokkeet ja Walkman NW-A25HN ovat saatavilla lokakuusta 2015 alkaen. MDR-100A –pantakuulokkeiden (h.ear on) hinta on 190 euroa ja MDR-X750 –nappikuulokkeiden (h.ear in) hinta on 180 euroa. NW-A25HN hinta on noin 280 euroa.

Tuotetietoja (englanniksi):


Model name h.ear on

Type Closed, dynamic (circum-aural)

Driver unit 40 mm, dome type (CCAW Voice Coil)

Sensitivity 103 dB/mW

Frequency response 5 Hz ~ 60,000 Hz

Impedance 24 Ω at 1 kHz

Power handling capacity 1,500 mW (IEC*)

Plug L-shaped gold-plated 4-pole
mini plug

Weight(exclude cable) Approx. 220 g without cable

Supplied accessories Headphone cable (inline remote and microphone, approx. 1.2 m (47 1/4 in), L-shaped gold-plated 4-pole mini plug) (1)
Carrying pouch (1)

* IEC = International Electrotechnical Commission
Model name h.ear in NC
Type Dynamic, closed
Driver unit 9 mm, dome type (CCAW adopted)
Sensitivity 103 dB/mW (when the power is on)
100 dB/mW (when the power is off)
Frequency response 5 Hz ~ 40,000 Hz
Impedance 32 Ω at 1 kHz (when the power is on)
17 Ω at 1 kHz (when the power is off)
Maximum input 150 mW
Power source DC 3.7 V (Built-in lithium-ion rechargeable battery)
DC 5 V (When charged using USB)
Charging time Approx. 2.5 hours
Usage hours Max. 16 hours
About 10 hours of continuous communications is possible after 1 hour charging.
Weight(exclude cable) Approx. 27g(Headphones: 5.1 g, Control box: 5.4 g, Battery box: 16.3 g)
Headphone cable Approx. 1.5 m, OFC Litz wire, Y-type
(include control box and battery box)
Plug L-shaped gold-plated 4-pole mini plug
Supplied accessories Micro USB cable (approx. 1.0 m)
Plug adaptor for in-flight use
Earbuds(SS/S/M/L x 2)
Carrying pouch
Clip
Model name Walkman NW-A25HN/ NW-A27HN (Ei saatavilla Pohjoismaissa)
Available colours Charcoal Black/ Viridian Blue/ Bordeaux Pink/ Cinnabar Red/ Lime Yellow
Internal memory 16GB / 64GB
External memory microSD
Display size/ Resolution 2.2 inch, TFT colour LCD, QVGA(320×240)
Compatible formats Music:FLAC/Apple Lossless(ALAC)/MP3/AAC*1/HE-AAC/WMA*2/Linear PCM(WAV)/AIFF *1: Copyright protected AAC-LC files cannot be played back. *2: Copyright protected WMA files cannot be played back.
Movie:MPEG-4/AVC(H.264/AVC)/Windows Media Video 9
Sound Effects S-Master HX/DSEE HX/Clear Audio+/Clear Bass/Equalizer/VPT(surround)/Dynamic Normalizer/
Noise cancelling system Full-auto AINC, Bus/Train, Airplane, Office
Battery life MP350H*3 *3: MP3 128kbps, when Bluetooth OFF
Hi-Res Audio30H*4 *4: FLAC 192kHz/24bit, when Bluetooth OFF
Bluetooth Bluetooth® Ver 3 ProfileA2DP/AVRCP/OPP Codec LDAC / aptX / SBC
NFC Yes
FM radio 87.5~108.0MHz
Other functions Display Lyrics, Sense Me TM Channels
Dimension (projecting parts not included) 43.6 x 109 x 8.7mm
Weight 66g
Included accessory ・USB cable ・Headphones ・Earbuds

・Clip (for Headphones)

Note: microSD card is not supplied


1)Tilanne digitaalisten vastamelunappikuulokkeiden markkinoilla elokuussa 2015 Sonyn tekemän selvityksen mukaan.

2)*Bluetooth® A2DP, SBC(328kbps,44.1kHz

3)Laajennettu akun kesto, 30 tuntia (Hi-Res-äänentoisto*1) tai 50 tuntia (MP3-toistoa *2)

Painokelpoisia kuvia tuotteista on saatavilla osoitteesta https://www.sonynordicimages.net

Lisätietoja:

Tanni Toft, Product Manager, wireless speakers, Walkman.

tanni.toft@eu.sony.com/ +45 43 55 72 18

Tai

Lene Aagaard, PR communications Manager, Sony Nordiclene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Tai (myös tuotenäytepyynnöt):

Jukka-Pekka Hares, Viestintätoimisto Manifestosony@manifesto.fi / 050 371 5364

Sony lyhyesti

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on Music-, Pictures-, Computer entertainment- ja Online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.

Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Sony on johtava sekä kuluttajille että ammattilaisille suunnattujen audio-, video-, viestintä- ja tietotekniikkatuotteiden valmistaja. Sony on music-, pictures-, computer entertainment- ja online-liiketoiminnoillaan maailman johtava elektroniikka- ja viihdeyritykseksi. Sonyn yhteenlaskettu myynti edellisenä, 31.3.2015 päättyneenä tilivuonna oli noin 68 miljardia Yhdysvaltain dollaria.
Lisätietoja Sony Corporationista osoitteessa: www.sony.net.

Liitetiedostot

PDF-tiedosto