Seuraa Sony Finland.

Viimeistelty viihdekokemus käden ulottuvilla – Uusi Xperia 10 II nyt tilattavissa ennakkoon

Lehdistötiedote   •   Touko 25, 2020 09:00 EEST

  • Linjakas ja kevyt 151 grammaa painava puhelin IP65/IP68 -veden- ja pölynkestävyyssuojalla sekä Corning® Gorilla® Glass 6:lla huoletonta käyttöä silmällä pitäen
  • 21:9 Wide 6.0 tuuman OLED -näyttö tukee videoiden ja elokuvien katselua parhaalla mahdollisella tavalla
  • Uusi kolmen objektiivin kamera avaa uusia kuvausmahdollisuuksia, lisäksi paranneltu värienkäsittelyominaisuus ja yötila

Uusi Xperia 10 II on nyt tilattavissa ennakkoon. Se sisältää Sonyn ensiluokkaisia teknisiä innovaatioita enemmän kuin mikään aiempi saman hintaluokan puhelin.

Xperia 10 II on vain 69 millimetriä leveä ja painaa 151 grammaa. Puhelimen vedenpitävyys- ja pölytiiviysluokitus on IP65/68 sekä näyttö erittäin kestävää Corning® Gorilla® Glass 6 -lasia.

Xperia 10 II:ssä on Sonyn BRAVIA-televisioista tuttu OLED-näyttö, jonka kuvasuhde on 21:9 Wide ja koko 6.0 tuumaa. Näyttö on tarkoitettu tukemaan videoiden ja elokuvien katselua parhaalla mahdollisella tavalla. Se toistaa syvät mustan sävyt sekä kirkkaat värit ensiluokkaisesti. Pelaaminen on myös entistä mukavampaa, kiitos dramaattisen 21:9-kuvasuhteen[i].

Näyton käyttöliittymä mahdollistaa myös kahden applikaation käyttämisen samanaikaisesti ja Side Sense -toiminnolla voi vaihtaa suosikkiapplikaatiosta toiseen vaivatta.

Xperia 10 II:n ääni on huippuluokkaa High-Resolution- sekä High-Resolution Wireless Audio -tekniikoiden ansiosta ja äänisisältöjä voi kuunnella langallisesti, langattomasti sekä 3.5mm liitännällä.

Xperia 10 II:n kolmen objektiivin kamerassa on 12MP-sensori sekä kaksi 8MP-linssiä sekä 16mm:n ultra-laajakuva, 26mm:n laajakuva sekä 52 mm:n teleobjektiivi. Lisäksi Xperia 10 II tallettaa onnistuneen kuvan joka kerta uudella ja parannetulla värien toistolla Sonyn johtavan digitaalisen kuvankäsittelyn osaamisen ansiosta. Tällä parannuksella voi esiasetusten avulla luoda helposti hauskoja ja kauniita ruoka- ja yökuvia sekä muotokuvia korkealaatuisesti jopa hämärässä.

21:9-suhteisessa näytössä on korkealaatuinen 4K-kuvankaappaus- ja elokuvien tallennusominaisuus.

Vedenkestävyys- ja pölytiiviysluokitus IP65/IP68[ii]sekä Corning® Gorilla® Glass 6 mahdollistavat huolettoman käytön. Suuren 3600mAh-akun ansiosta puhelimen virta ei lopu kesken päivän mittaan.

Xperia 10 II:ssa on Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform -suoritin ja käyttöjärjestelmänä on Android 10.

Xperia 10 II on tilattavissa ennakkoon mustana ja valkoisena alkaen 25. toukokuuta 2020 ja kaupoissa 10. kesäkuuta hintaan 369,00 euroa.

Lisätietoja puhelimen teknisistä ominaisuuksista on Sonyn verkkosivuilla.

--

Sonyllä on lisäksi kesän ajan markkinointikampanja, jossa Xperia 10 II:n mukana voi lunastaa vedenkestävän SRS-XB22 EXTRA BASSTM –kaiuttimen (arvo 89€).

Lunastus ja kampanjaehdot löytyvät osoitteessa www.sonycampaign.fi

Kampanja voimassa 25.5.–31.8.2020 tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

[i]Yhteensopivuus eri pelien kanssa voi vaihdella.

[ii] Xperia 10 II on vedenkestävä ja suojattu pölyltä, joten sen kanssa voi operoidasateessa ja näkyvän lian voi pestä pois juoksevalla vedellä, mutta kaikkien porttien ja kansien on oltava tiukasti kiinni. Laitetta ei pidä upottaa veteen, altistaa meri- tai suolavedelle, klooratulle vedelle tai virvoitusjuomille. Laitteen väärinkäyttö ja virheellinen käyttö mitätöi takuun.Laite on testattu IP65/68-standardien mukaan. Lisätietoja: https://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterr... Huomioi, että Xperia 10 II:n USB-portti ei ole peitetty, joten sen pitää olla kuiva ennen lataamista. 

Tietoja Sony Corporationista

Sony Corporation on luova viihdealan yritys, joka perustaa liiketoimintansa vankkaan teknologiaosaamiseen. Peli- ja verkkopalveluista musiikkiin, valokuvaukseen, elektroniikkaan ja rahoituspalveluihin – Sonyn tarkoituksena on tuoda maailmaan tunnetta luovuuden ja teknologian kautta. Lisätietoja osoitteessa http://www.sony.net/